• slide1
  • slide2
  • full screen slider
  • slide4
slide11 slide22 slide33 slide44
Mi bojimo vaše ideje!
 
O nama

Arena Printing Studio osnovan je 2010. godine u Leskovcu. Od tada pruža usluge dizajna, štampe, izrade i montaže na teritoriji cele Srbije. Studio odlikuje izvrsna sinergija kreativnosti dizajnerskog sektora, stručnosti štamparskog i pouzdanosti sektora dorade i montaže.

To Arena Printing Studio čini odličnim saputnikom za Vas, na putu od početne ideje do krajnjeg cilja, od Vašeg proizvoda ili usluge do Vašeg brenda.

Raspolažemo najsavremenijim mašinama renomiranih svetskih proizvođača (Mimaki, Mutoh ValueJet, Xerox, Marabu).

Nezavisno od toga da li je potrebna vizitkarta ili bilbord, brošura ili baner, Arena Printing Studio s podjednakom pažnjom pristupa svakom zadatku koji se pred njega postavi.


Naši proizvodi:

vizitkarte, leci, flajeri, brošure, katalozi, olovke, upaljači, privesci, majice, kačketi, bilbordi, baneri, brendiranje izloga lokala, autografika, svetleće reklame...

Vrste štampe:

Sito štampa, Tampon štampa, Digitalna štampa malih i velikih formata, Ofset štampa.

Naše tehnike
 

Ova štamparska tehnika pogodna je za štampu na gotovo svim vrstama materijala: na papiru, plastici, tekstilu, metalu. Njom se najčešće brendiraju upaljači, olovke, kalendari, pvc kese, rokovnici, majice, kačketi, trakice za mobilne telefone, duksevi, radna odela, torbe, kecelje, kape i sl.

Digitalna štampa velikog formata ima široku primenu u unutrašnjem i spoljašnjem brendiranju.

Raspolažemo najsavremenijim mašinama za digitalnu štampu renomiranih svetskih proizvodjača kao što su Mimaki JV33-250 i Mutoh ValueJet 1604...

Koristi se za izradu bilborda, plakata, banera, slika, nalepnica, brendiranju izloga i vozila, reklamnih cerada, sajamskih štandova, roll-up banera i slično.

Materijali za štampu: cerada, mesh, pvc folija, blubeck, papir, one way vision folija, kanvas, polipropilen.

Digitalna (tabačna) štampa namenjena je štampanju malih i srednjih tiraža.
Posebno je pogodna za štampu: vizitkarti, ID kartica, flajera, jelovnika, cenovnika, memoranduma, pozivnica, kataloga, brošura, plakata, etiketa, nalepnica, deklaracija.

Tampon štampa daje precizan, dugotrajan i kvalitetan otisak na raznim vrstama materijala (koži, gumi, plastici, drvetu, staklu, keramici itd.) Posebno je pogodna za zakrivljene i manje pristupačne površine.
Prednost ove vrste štampe jeste mogućnost preciznog prenošenja otiska na neravne površine kao što su: olovke, upaljači, privesci, satovi, pepeljare, otvarači.

Ofset štampa omogućava primenu višebojne štampe na raznim materijalima. Mogućnost korišćenja širokog spektra štamparskih površina, sem glatkog papira. Ovom tehnologijom možemo preneti rešenja na razne proizvode kao što su: leci, brošure, katalozi, plakati, memorandumi, blokovi, knjige, flajeri, etikete, vizitkarte.

Mi smo tim profesionalaca s višegodišnjim iskustvom u veb dizajnu, grafičkom dizajnu i programiranju. Imamo znanje i kreativnost, ali pre svega visoki profesionalizam i duboko uverenje da je uspeh naših klijenata i naš uspeh. Kada je u pitanju dizajn veb sajtova, naše iskustvo u ovoj oblasti kao i konstantno prilagođavanje novim trendovima i dostignućima, omogućuje nam da klijentima ponudimo zaista profesionalnu uslugu i kvalitetna dizajn rešenja. Doskoro smo uglavnom bili usredsređeni na američko tržište i većina naših klijenata je iz SAD, tako da zapadni način poslovanja i rigorozne standarde kvaliteta primenjujemo i u radu s domaćim klijentima.

Naša specijalnost su korporativni sajtovi za srednje i velike kompanije i organizacije, sajtovi koji pregledno i efektno predstavljaju veliki broj informacija, koji su potpuno prilagodljivi (responsive) za sve rezolucije ekrana, počevši od mobilnog telefona, tableta, laptopa do kućnog računara i to do Full HD rezolucije od 1920 px.

Akcija u Arena Printing Studio!
 
Izradom WEB sajta kod nas
dobićete godinu dana besplatnog ažuriranja!
Kontaktirajte Nas
 
Možete nas naći bilo gde, samo pritisnite dugme i mi smo tu za Vas
Design & Development by